nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

A3: ”Vi tillhör landets bästa telekom-leverantörer”

En orderökning med 25 procent i fjol – och bra inledning på året. Telekom och it-leverantören A3 går som tåget.
– Vi möter marknadens krav på en annan nivå än tidigare, säger Andreas Rix, säljchef på företaget.

  • Artikel annons 1

I fjol ökade orderingången från 196,1 till 245,2 miljoner kronor för A3. Och även 2019 har börjat på bästa sätt. Flera större affärer har säkrats och bland annat har man fått in Spelinspektionen, Veolia, Folke Bernadotteakademin, NCC och The Cloud på kundlistan.

Utöver rena försäljningsinsatser har man även finslipat sina interna processer vilket enligt företaget gör att man får en betydligt bättre leveranskvalitet.
– Tack vare effektivare processtyrning har vi fått ner våra interna ledtider, vilket möjliggjort för snabbare och tätare samarbeten mellan våra avdelningar. Detta har i sin tur gjort oss mer flexibla vid leveranser och återkoppling, säger försäljningschefen Andreas Rix.

Nytt för i år är även att ramavtalet med Kammarakollegiet trädde i kraft – något som redan leverera ett flertal affärer.
– Detta visar vår styrka och att vi tillhör landets bästa leverantörer av telekom och it-tjänster, säger Andreas Rix.

Etiketter:

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

GTT utökar SD-WAN-tjänst

Flera nätverksapplikationer på en enda universell kundenhet. Nu har GTT utökat sin SD-WAN-tjänst för att leverera mer kostnadseffektiva nätverkstjänster.

Advania köper Itello

Från noll till 600 miljoner. För ett år sedan hade Advania ingen närvaro på it-infrastrukturmarknaden i Norge. Nu har man intagit en betydande position i och med uppköpet av Itello.