nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Addcit tar hem affär med Verifone

Det blir Addcit som kommer leverera ny kommunikationslösning åt Verifone. På torsdagen blev affären klar.

  • Artikel annons 1

Addcit kommer leverera chatt, mail och kommunikationslösning åt Verifone. Det står klart efter att ett nytt avtal mellan parterna offentliggjordes på torsdagen.

– Vi har fått en väldigt positiv bild av Addcit och deras professionella hantering av våra utmaningar. Deras lösning kommer hjälpa oss öppna upp för fler kontaktvägar, förbättrad hanteringstid och säkerställa ännu bättre service för våra kunder och ger våra medarbetare ännu bättre förutsättningar för framtiden, Morgan Sallén, försäljnings- och marknadsdirektör på Verifone i ett pressmeddelande.

Förutom chatt, mail och kommunikation ingår även att Addcit ska leverera webbcallback och köinformation åt Verifone. Totalt omfattar avtalet omkring 180 användare och börjar gälla i mitten av juni.

  • Annons 3

Fler nyheter

Därför tog Regina Donato Dahlström nya chefsjobbet

Hon var vd för Halebop – nu lämnar Regina Donato Dahlström Telia för att bli ny affärsområdeschef för IP-Only Enterprise.
– Jag är extremt stolt och extremt taggad över att få ta den här företagsaffären till nästa nivå, säger hon till Telekom idag.

  • Annons 4