nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Aditel ny distributör för 3CX

Aditel blir ny kanal för mjukvaruutvecklaren 3CX:s voip-lösningar i Sverige.

  • Artikel annons 1

I och med samarbetet med Aditel hoppas 3CX öka sin närvaro på den svenska marknaden. Företagets säljchef för norra Europa, Sebastian Balan, menar att det krävs en stark lokal partner för att tillgodose den växande svenska marknaden.

– Vi är glada över att tillkännage vårt partnerskap med Aditel. Vi förväntar oss att det snabbt ska hjälpa oss att växa på denna nyckelmarknad, säger han.

Även Aditel ser fram emot samarbetet:

– Genom att samarbeta med 3CX tar vi nästa steg in i framtiden. Nu kan vi för första gången erbjuda våra partner en molnbaserad tjänst på ett sätt ingen annan har gjort tidigare, säger Roger Hedin, vd på Aditel.

Taggar:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här