nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Aktuellt

Telenor anpassar sig

Efter att Post- och telestyrelsen granskat Telenor kommer bolaget nu att lämna ut uppgifter för brottsberedning även efter kontorstid.

  • Annons 1

NW Gruppen ny nordisk NEC-distributör

Nu vill NEC stärka sin närvaro i Norden. Därför har man valt danska NW Gruppen till återförsäljare av sina telekomprodukter för små och medelstora företag i hela den nordiska regionen.

Risk för kaos när isdn släcks

Nu är det hög tid att börja titta på alternativ till isdn Duo för alla företag som inte bytt växelanslutning ännu. Det menar Dialect som varnar för kaos och tysta telefoner.

  • Annons 2

Nokia Ovi Store har öppnat

Nokias motsvarighet till Apples Appstore har slagit upp portarna. För nokiaanvändare blir det nu lättare att köpa och ladda ner program till mobilen.

  • Annons 3

Ericsson vann historisk order

Ericsson har tillsammans konkurrenten Huawei valts till leverantörer av vad som beskrivs som den största mobilordern någonsin. En upphandling av 93 miljoner linjer som den indiske operatören BSNL drivit sedan september.

Haveri satte stopp för Comhem i krisövning

Tisdagens haveri drabbade 800 000 av Comhems kunder med avbrott på tv, ip-telefoni och bredband. Driftstörningen gjorde att Comhem valde att inte delta i övningen Telö09, som skulle testa krishanteringen vid samma typ av avbrott.