nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Fokus

  • Annons 1

Lyckas med dialogen

Att spela in och analysera samtalen I callcentret kan ge positiva effekter på servicegraden, kvaliteten och effektiviteten. Målen når man genom ett gediget förarbete, tydliga mål och kontinuerlig coaching.

  • Annons 2

Standardisera mot uc-infernot

Standardisering och att automatisera de processer som går, det är bästa vägen att kontrollera det administrativa infernot i unified communications. Men det finns många nivåer att att arbeta med, konstaterar expertpanelen på Enterprise Connect.

Jonas recept för effektivitet

Sveriges effektivaste medarbetare har självklart videokonferens med på sin topplista över tips som ger en effektiv arbetsdag. Men det gäller att mötestiden hålls, påpekar Jonas Lindberg, it-säkerhetskonsult på Nexus Technology.

Kollaboration för innovation

Nyttan med socialt samarbete

Social collaboration utmålas som nästa steg i uc-utvecklingen. Men vad innebär det egentligen? Vi reder ut begreppet och tar ett snack med jättarna på området; IBM och Microsoft.

  • Annons 3

Världens utmaning

Så hanterar Procter & Gamble ökad mobilitet

Skenande kostnader, skiftande avtal och splittrad support. För ett globalt och resande företag som Procter & Gamble har trenden med ökad mobilitet inte varit odelat positiv. Men det tänker man ändra på.

Det automatiska flödet

Så blir St1 mest effektiv i branschen

Mardrömmen är att en tank blir helt tom. Önskedrömmen att bränslet fylls på i rätt tid, utan svinn och med minimal manuell hantering.
St1:s kedja med tankställen är redan effektivast i branschen; det automatiska flödet en verklighet.

P&G räknar med mjuka vinster

Procter & Gamble har inte bara fått bättre samarbete med hjälp av en jättesatsning på uc och kollaboration. De har också lärt sig hur man får användarna att ta till sig tekniken.

Mobila lösningar 2.0

Standardisering. Köpa mobilitet som tjänst. Ökat sug efter nischade mobila datalösningar. Det är några stekheta trender för den andra generationen mobila lösningar.