nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Nolldistans

Apparna förändrade företaget

Jetpaks två nya appar har både underlättat för företagets chaufförer, förenklat för slutkunder och hjälpt företaget att växa. Under Nolldistans berättade Jetpaks Sebastian Leth om tankarna före och under utvecklingen och hur appen påverkat företaget.

  • Annons 1

Häng med i tekniken för att lyckas

Under Nolldistans i Stockholm fick besökarna koll på att man måste utgå från behoven när man sätter en mobil strategi. Både internt och externt. För att lyckas får inte svenska företag vara rädda för att hänga med i teknikutvecklingen. Tvärtom.

Polisens mobila genombrott

Den svenska polismyndigheten står inför ett genombrott när det gäller mobilitet. Från att ha legat en bra bit efter på mobilitetsområdet så kommer man inom en snar framtid rulla ut viktiga mobila verktyg till en stor del av poliskåren.

  • Annons 2

  • Annons 3

Gartner: Designa för diversitet

Telekom idags konferens Nolldistans, som gick av stapeln den 26 november, hade Gartner-analytikern och mobiltetsexperten Leif-Olov Wallin som keynote-talare. Att försöka standardisera mobila lösningar på en plattform eller en typ av enheter menar han är meningslöst.
– Vad ni än gör, tänk multi, multi, multi!

Risk för fortsatt flum i molnet

– Om vi inte på allvar börjar ställa krav när det gäller nyttan kommer vi fortfarande att diskutera vad molnet är om fem år. Den brandfacklan kastade Tomas André ut under sitt inledningsanförande på konferensen Nolldistans idag.

Boklansering på Nolldistans

Under tisdagens Nolldistans lanserade Jason Andersson sin bok om Collaboration. En guide för collaborationstrategier som han presenterade under sitt keynoteanförande.