nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Android Instant Apps ute för testning

Smakprovsfunktionen för Androidappar, Android Instant Apps, är ute för en testperiod. Funktionen gör det möjligt att testa utvalda delar av appar utan att installera dem.

  • Artikel annons 1

Genom att klicka på en länk så kan man prova utvalda bitar av en app – utan att installera hela appen från Google Play-butiken. Än så länge rör det sig alltså om ett test, med en handfull appar. Oklart också hur detaljerna för testet ser ut, det vill säga hur länge det är igång och vad Google planerar därefter.

Taggar:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här