nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Androidgrundarens telefon presenterad

Skärmen får många att höja på ögonsbrynen när Androidgrundaren Rick Rubin presenterade sin nya mobilsatsning Essential. Grundaren hoppas på lansering inom 30 dagar.

  • Artikel annons 1

Telekom Idag har tidigare skrivit om Androidgrundaren Rick Rubins nya mobilföretag Essential. Nu har företaget presenterat sin första produkt i form av en smartmobil vid namn Essential Phone.

The Verge har fått titta på telefonen och anser att det framförallt är skärmen som sticker ut. Dent täcker i princip hela telefonens framsida, inklusive längst upp där kameran sitter. Den är även bredare än vad många konkurrenters telefoner.

Inte helt oväntat kör telefonen Android som operativsystem, men hur väl hårdvaranär anpassad får vi vänta med att få reda på.

Det blir inte en allt för lång väntan. I samband med presentationen av telefonen meddelade grundaren Rick Rubin att han hoppas på att den ska finnas i handeln inom 30 dagar.

  • Annons 3

Fler nyheter

Snabb TDC-integration överraskar Tele2:s vd

Tele2:s vd trodde att integrationen med TDC Sverige skulle ta tre år – men redan efter ett år har man hunnit halvvägs. Nu ska Samuel Skott använda lärdomarna i sammanslagningen med Com Hem.
– Det är viktigt att jobba med företagskulturen, säger han.

  • Annons 4

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här