nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Artvise plockar kommunaffärer

Artvise kundtjänst-plattform är helt inriktad på att hantera offentliga verksamheters krav och behov. I augusti har man vunnit två kommunala affärer.

  • Artikel annons 1

Senaste månaden Artvise vunnit två kommunaffärer med sin kundtjänstplattform Artvise Kundtjänst. Det är Tierps och Gävle kommun som skrivit på avtal för plattformen.

– Artvise Kundtjänst är superenkelt och snabbt att använda i vår operativa kundtjänst vilket är ett måste då vi behöver hålla korta svars- och ledtider. Systemet är lättöverskådligt och användarvänligt med både en smart klient för de som jobbar hela tiden i kundtjänsten kompletterat med en enklare webblösning för handläggare och de som är sällananvändare säger Anneli Nilsson, kundtjänstchef på Gävle kommun.

Artvise plattform skapar ett gränssnitt för integration med verksamhetssystem och diarier. På så sätt ska växelmedarbetare och handläggare få tillgång till all information i samma system. Inkommande ärenden, frågor, mejl fördelas automatiskt till rätt förvaltning eller eller handläggningsgrupp. Målet är samarbete mellan olika avdelningar inom den kommunala organisationen och ökad effektivitet.

Artvise riktar enbart in sig på den offentliga verksamheter och har så gjort sedan starten för fem år sedan.

– Historiskt har vi alltid jobbat mot offentlig sektorn och har därför goda verksamhetskunskapen om deras vardag, därför har vi kunnat ta fram en programvara som är specifikt utvecklad för att stödja deras krav och behov, berättar Lars Ögren, vd på Artvise.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

”Datacenter-branschen kommer explodera”

Sverige är hett i datacenter-världen – och det spiller över på andra branscher.
Inte minst byggindustrin som ser gyllene lägen här i landet.
– Vi ser Sverige som en jättelovande marknad, här är perfekta förhållanden för datacenters, säger Thomas O’Connor på Collen.

Här är Intels nya 5g-modem

Ett nytt chip som tar mobiler och andra prylar in i 5g-eran.
Intel har nu visat upp XMM 8160 5G modemet, som de förväntar ska stödja upp till 6 gbps.

Telias digitala mormor ska bekämpa näthatare

En schysst bot som ska agera motpol till elakheterna på internet. I samband med World Kindness Day lanserar Telia vad de kallar för världens snällaste chatbot.
– Det är viktigt att ta ansvar och en tydlig ställning, säger Anders Tillander på operatören.