nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Artvise plockar kommunerna

Uddevalla kommun skriver kontrakt med Artvise om kundtjänst och blir därmed den fjärde kommunen på bara fem veckor som Artvise plockar hem.

  • Artikel annons 1

Det blev Artvise som tog hem upphandlingen av nytt systemstöd för Uddevalla kommuns medborgarcenter. Uppdragen går i grova drag ut på att stödja kommunens vägledare med snabb och korrekt service till medborgarna.

I det nya medborgarcentret, som ska invigas under nästa år, ska kommunvägledare serva invånarna via telefon, mejl, webbchatt och sociala medier.

Under november och fram till skrivande stund har Artvise kundtjänst skrivit avtala med Täby, Kungsbacka, Klippan och nu alltså Uddevalla kommun.

– Vi ser mycket positivt på att ytterligare en kommun väljer våra programvaror för att uppnå ökad service för kunder och medborgare, säger Lars Ögren, vd på Artvise i ett uttalande.

  • Annons 3

Fler nyheter

EQT:s nya spelare siktar på topp-platsen

IP Only Enterprise är en ny toppspelare på företagsmarknaden. Målet för sammanslagningen mellan IP Only och DGC: att passera Telia i nya marknadsandelar. Telekom idag träffade bolaget för att höra hur det ska gå till.

  • Annons 4