nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Attendit + PrimeQ Outsourcing

PrimeQ Outsourcing AB, som ingår i PrimeQ koncernen, har slagits samman med Attendit AB. Ägarna räknar med ökad konkurrenskraft inom it och telefoni.

  • Artikel annons 1

Dennis Södergren, idag vd för Attendit AB, blir ny vd för det sammanslagna PrimeQ Outsourcing AB samtidigt som nuvarande vd Jörgen Svensson blir arbetande styrelseordförande.

– Genom sammanslagningen skapar vi en starkare enhet, med bredare kompetens och större resurser, vilket ger oss en stark position inom både it och telefoni. Båda bolagen arbetar idag inom it och med hjälp av Attendits djupa kompetens inom telefoni får vi ett bredare och mer konkurrenskraftigt erbjudande, säger styrelseordföranden Jörgen Svensson.

– Vi är väldigt glada över att kunna presentera nyheten om ett samgående med PrimeQ. Målet med sammanslagningen är att kunna erbjuda kunderna ett maximalt mervärde genom att kombinera de båda bolagens kompetens och produktportföljer. Bolagen har redan idag ett nära samarbete med ett antal gemensamma kunder och ett samgående är den naturliga fortsättningen på det samarbetet, säger Attendits vd Dennis Södergren.

Efter sammanslagningen av företagen får PrimeQ Outsourcing och Attendit tillsammans en omsättning om cirka 25 miljoner kronor och närmare 20 anställda.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Länderna med snabbast bredband

Norge har det snabbaste mobila bredbandet och i Singapore är nedladdningshastigheten på fasta bredband överlägset, medan Sverige finns med på topp 10. Det visar en sammanställning från Ookla.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här