nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Barracuda lanserar helhetslösning för e-postsäkerhet

Nu lanserar Barracuda Networks sina tjänster inom e-postsäkerhet som en paketerad helhetslösning. Den förenklar partnerledets hantering av administration och försäljning.

  • Artikel annons 1

It-säkerhetsföretagets nya helhetslösning inom e-postsäkerhet omfattar Barracuda Essentials, Barracuda Sentinel och Barracuda PhishLine. Programpaketet har en enda produktnyckel (SKU), något som har efterfrågats av Barracudas partners. Detta förenklar deras administration och förkortar försäljningscykeln. För kunderna innebär den nya helhetspaketeringen en mycket enklare process.

Förenklar administration och försäljning

Barracuda Total Email Protection förenklar partnerledets hantering av administration och försäljning. Samtidigt ger den nya paketeringen användarna ett omfattande skydd mot så kallad social engineering, riktade e-postattacker, bedrägerier och kontostölder.

– E-postsäkerhet handlade tidigare till stor del om att stoppa spam från att ta över mottagarnas inkorgar. I dag är det snarast en fråga om att skydda medarbetarna från planerade och välriktade attacker av olika slag. För att lyckas med det krävs avancerad säkerhet i flera lager och lösningar som ser till helheten, inte bara en viss typ av hot, säger Peter Gustafsson, ansvarig för Barracuda Networks i Norden.

Lär dig upptäcka nätfiskeattacker

Barracuda Essentials omfattar e-postsäkerhet, backup och arkivering. Barracuda Sentinel är ett ai-baserat skydd mot nätfiskeattacker och e-postbedrägerier. Barracuda PhishLine är en utbildnings- och simuleringsplattform som lär användarna att upptäcka nätfiskeattacker.

Taggar:

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Så blir Net1 under Teracom

I mars införlivades Net1 i Teracom och Maria Sandgren tog över som vd.
Nu avslöjar hon vilken väg företaget sak gå framöver.
– Vi har börjat titta på hur vi framöver kan bygga ut vårt mobilnät, säger hon.

De här samarbetsverktygen använder vi

Under torsdagen gick Telekom idag-konferensen Connect19 av stapeln. Fokus var den digitala arbetsplatsen och collaboration. Men hur ser det ut i verkligheten?
Vi ställde frågan om vilket samarbetsverktyg som användes till konferensdeltagarna.