nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Barracuda lanserar helhetslösning för e-postsäkerhet

Nu lanserar Barracuda Networks sina tjänster inom e-postsäkerhet som en paketerad helhetslösning. Den förenklar partnerledets hantering av administration och försäljning.

  • Artikel annons 1

It-säkerhetsföretagets nya helhetslösning inom e-postsäkerhet omfattar Barracuda Essentials, Barracuda Sentinel och Barracuda PhishLine. Programpaketet har en enda produktnyckel (SKU), något som har efterfrågats av Barracudas partners. Detta förenklar deras administration och förkortar försäljningscykeln. För kunderna innebär den nya helhetspaketeringen en mycket enklare process.

Förenklar administration och försäljning

Barracuda Total Email Protection förenklar partnerledets hantering av administration och försäljning. Samtidigt ger den nya paketeringen användarna ett omfattande skydd mot så kallad social engineering, riktade e-postattacker, bedrägerier och kontostölder.

– E-postsäkerhet handlade tidigare till stor del om att stoppa spam från att ta över mottagarnas inkorgar. I dag är det snarast en fråga om att skydda medarbetarna från planerade och välriktade attacker av olika slag. För att lyckas med det krävs avancerad säkerhet i flera lager och lösningar som ser till helheten, inte bara en viss typ av hot, säger Peter Gustafsson, ansvarig för Barracuda Networks i Norden.

Lär dig upptäcka nätfiskeattacker

Barracuda Essentials omfattar e-postsäkerhet, backup och arkivering. Barracuda Sentinel är ett ai-baserat skydd mot nätfiskeattacker och e-postbedrägerier. Barracuda PhishLine är en utbildnings- och simuleringsplattform som lär användarna att upptäcka nätfiskeattacker.

Etiketter:

  • Annons 3

Fler nyheter

Så använder DNB ai för att förbättra kundtjänsten

Genomtänkt implementering ger gott resultat När det kommer till att använda ai-teknik har norska DNB valt att skynda långsamt.
– Vi började egentligen 2013 då vi lanserade taligenkänning på telefon, säger Jan Thomas Lerstein, chef för Emerging Technologies på banken.

  • Annons 4