nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Broadsoft lanserar Team-One

Slack får ännu en konkurrent. Nu lanserar Broadsoft Team-One, ett verktyg för kommunikation inom arbetsgrupper.

  • Artikel annons 1

Facebook Workplace, Microsoft Teams och nu Broadsofts Team-One. Social collaboration-verktygen poppar upp som svampar ur marken just nu. Och alla hoppas ta marknadsandelar från Slack, som fram tills nu har dominerat segmentet.

Team-One är en del av Broadsofts övriga produkter inom uc och kontaktcenter, vilket enligt Broadsoft ska ge verktyg för att exempelvis öka slutkundens omsättning. Därmed hoppas företaget också kunna locka användarna att stanna kvar på samma plattform i stället för att lämna till förmån för andra aktörer inom socialt samarbete, skriver Techchrunch.

Förutom Team-One presenterade även Broadsoft två nya mobilappar för sin uc-svit:

Uc-one connect är ett slags mobilt uc som ger möjlighet att logga in, chatta och kolla närvaro med sitt företagskonto på sin personliga Android- eller Ios-enhet.

UC-One Meet ska underlätta mobila konferrenssamtal. Med företagsinloggning direkt i mobilen kan användare delta eller leda konferrenssamtal med en one-touch-funktion.

Taggar:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här