nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Caperio säkrar Ciscos certifiering

Caperio har säkrat certifiering som "Advanced Security Architecture Specialized". Anledningen är att de skaffat stor kunskap om Ciscos produkter och tjänster inom säkerhet.

  • Artikel annons 1

– Från Cisco kan vi bara konstatera hur Caperio, tack vare sin målmedvetenhet, förankrar sig som en tydlig leverantör i Sverige. Att differentiera sig, och därmed nå ökad konkurrenskraft inom säkerhet ser självklart vi som ett självklart steg för den som vill vara ett självklart alternativ. Vårt partnerskap med Caperio är sedan länge förankrat och nu tar vi detta till nästa steg, säger Tomas Cedermark, ansvarig för partnerskap på Cisco.

Med certifieringen visar Caperio att de har kompetens om Ciscos säkerhetsområde.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

HPE ska ta ledningen inom lagring med nya Primera

Deras nya plattform sägs omdefiniera affärskritisk lagring – tack vare industrins mest avancerade ai och maskininlärning.
– Primera är självkörande, självläkande och självoptimerande, säger Stephan Andersson, Sverigechef för hybrid it på HPE, till Telekom idag.

Tieto och Evry går ihop

Analys

It-konsultbolagen Tieto och Evry slår sina påsar ihop. Tillsammans vill de bli en storspelare på den nordiska marknaden för digitalisering.

Teknikchefen: ”Varje stad borde ha en CTO”

Möjligheterna är här och tekniken är på plats. Men fortfarande är realisationen av den äkta smarta staden långt borta. Därför efterfrågar Ericssons teknikchef tydligare ledarskap.
– Den smarta staden är inte längre en vision, komersiella 5G system är redan här, säger Erik Ekudden.