nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Cellip skyndar på lansering

Cellip lanserar nya 365 Communicator tidigare än vad som var tänkt. Stor efterfrågan gör att operatören skyndar på lanseringen av kommunikationsplattformen för Skype for Business i Office 365.

  • Artikel annons 1

Efter en tids testning av förhandversioner lanserar nu Cellip nya 365 Communicator till Skype for Business i Office 365. Stor efterfrågan från kunder gör att lanseringen sker tidigare än vad företaget tänkt från början.

– Det är riktigt roligt att vi fått in kunder innan lanseringen och att de driver oss framåt för att fortsätta vara ledande på Skype for Business, säger Esko Airas, vd på Cellip i ett pressmeddelande.

Enligt pressmeddelandet ska 365 Communicator vara fullt integrerad med Cellips övriga molntjänster. Samtidigt kan tjänsten är vara fristående från operatörens övriga molntjänster.

– Vi har lyssnat på våra kunder och anpassat vår tjänst till att möta olika användarbehov som våra kunder har, säger Asko Airas.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här