nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Cellip växer snabbast i Sverige

Ip-telefonileverantören Cellip lyckades inte bara slå sig in på övre halvan av Sweden Technology Fast 50-listan. Företaget rankades också som snabbast växande inom svensk telekom.

  • Artikel annons 1

Sweden Technology Fast 50, som delas ut av Deloitte, Affärsvärlden och Svenska Riskkapitalföreningen, är en årlig oberoende rankinglista av Svea Rikes snabbast växande teknikföretag under den senaste femårsperioden.

Rankingen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknik, från internet, telefoni, datorutrustning och media till bioteknik. Cellip hamnade här på en artonde plats och rankades därigenom som det snabbast växande bolaget inom den svenska telekombranschen.

– Det känns otroligt bra. Vi har länge jobbat hårt med att utveckla både vårt företag och vårt tjänsteutbud. Det här är ett kvitto på att vi har lyckats. Nu väntar utmaningen att fortsätta denna positiva utveckling. 2012 ska vi ha en ännu bättre placering, säger Esko Airas, vd på Cellip.

Taggar:

  • Annons 3

Fler nyheter

”Arbetssätt och kultur är levande och behöver ständigt underhåll”

Nyheter

Öppenhet, interaktion, flexibilitet, kreativitet och synergi. När Tre utvecklade sitt nya huvudkontor var visionen tydlig.
Men hur har det fallit ut i verkligheten?
– Första veckan i 3Huset var jag glatt överraskad över nyfikenheten och hur mycket våra medarbetare nyttjade möjligheterna, säger Helena Körberg, projektledare för Tres nya huvudkontor.

  • Annons 4