nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Comviq-spärr ger kostnadskontroll

När Tele2 återlanserade varumärket Comviq gjordes det bland annat med fast pris på samtal och sms. Nu införs en spärr som ska ge ännu större koll på månadskostnaden.

  • Artikel annons 1

Alla samtal och sms inom Sverige tillsammans med 3 gigabyte data ingår i Comviqs enda abonnemang Fastpris som kostar 245 kronor per månad inklusive moms. Bra för den som vill ha full kontroll över sina telekostnader. Det som inte ingår i pristet är dock utlandssamtal, betal-sms och roamingkostanderna när man tar med mobilen utomlands. Därför har Comviq nu spärrat de tjänsterna som standard så att ingen kund ska få någon obehaglig överraskning. Den som ändå vill kunna använda telefonen till sådant som medför extrakostnader har möjlighet att låsa upp tjänsterna via sin kundinloggning på webben.

– Vi stärker tydligheten till kunderna. Vårt abonnemang är i utgångsläge garanterat inte dyrare än 245 kronor per månad, säger Magnus Larsson, chef för Comviq.

Etiketter:

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Tre och Bumbee Labs ingår avtal

Ett steg mot smartare städer. Det är vad Tre säger efter att ha tecknat avtal med IoT-företaget Bumbee Labs. Avtalet innebär att operatören levererar mobil uppkoppling.

Tele2:s företagschef avgår

Det blir viss omstrukturering hos Tele2. Detta då Tom Craig valt att kliva av som chef för svenska företagsmarknaden. Ny tillförordnad chef blir Fredrik Stenberg.

Informatica väljer svenska plattformen

Svenska Snow Software har kapat till sig en storaffär. Detta då Företagsmoln-jätten Informatica väljer deras plattform.
– Vi valde Snow på grund av produktens helhetsomfattning, säger Richard Scott på Informatica.