nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Conscia Netsafe levererar till Stadium

Systemintegratören Conscia Netsafe har tagit hem ett uppdrag om att leverera nytt trådlöst nät till butikskedjan Stadiums huvudkontor och centrallager.

Foto: Stadium
  • Artikel annons 1

Stadium storsatsar på mobilitet och ska framöver utrusta personalen på huvudkontoret i Norrköping med närmare hundra surfplattor. På det 60 000 kvadratmeter stora centrallagret betjänas Stadiums kunder i 170 butiker i tre länder.

I satsningen ingår att höja servicenivån och målet är att Stadiums kunder fritt ska kunna välja produkt över e-handel, oavsett om produkten finns i e-handels sortiment, butikssortiment eller som lagervara. I och med detta ökas kraven på logistik.

Upphandlingen om leverans av ett heltäckande trådlöst nätverk för centrallagret och huvudkontroret togs hem av Conscia Netsafe, som är specialiserade på Ciscolösningar.

– Vi vill sätta en ny standard för flexibilitet i butik, då måste vi även ha bästa logistik. Med Conscia Netsafe och Cisco får vi mycket hög kvalitet såväl i kompetens som utrustning till ett konkurrenskraftigt pris, säger Stefan Maxeby, it-chef på Stadium.

Det nya lagernätet skall vara i drift under mars 2018.

  • Annons 3

Fler nyheter

”Arbetssätt och kultur är levande och behöver ständigt underhåll”

Nyheter

Öppenhet, interaktion, flexibilitet, kreativitet och synergi. När Tre utvecklade sitt nya huvudkontor var visionen tydlig.
Men hur har det fallit ut i verkligheten?
– Första veckan i 3Huset var jag glatt överraskad över nyfikenheten och hur mycket våra medarbetare nyttjade möjligheterna, säger Helena Körberg, projektledare för Tres nya huvudkontor.

  • Annons 4