nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Coor vinner ytterligare regionsuppdrag

När Region Östergötland skulle avtala om att lägga ut telefonisttjänster föll valet på Coor.
Det innebär nu att sju regioner valt att samarbeta med företaget.

  • Artikel annons 1

Från och med den 1 september i år kommer samtliga telefonisttjänster i Region Östergötland ligga hos Coor. Det står klart efter det att region nu helt lagt ut dessa hos företaget. Avtalet läser till och med januari 2021 och utöver telefonisttjäsnterna omfattar uppdraget även utfärdande av e-legitimationer.

För Coor innebär affären ytterligare en fjäder i hatten, samt att man lyckats övertyga samtliga regioner, totalt sju stycken, som valt att lägga ut telefonisttjänsterna.
– Att en så stor region som Östergötland kommer att använda sig av våra telefonisttjänster bevisar en gång för alla att Coor är Sveriges främsta leverantör av dessa tjänster. Vi kommer nu att hantera över 13,5 miljoner samtal per år, vilket visar på Coors enorma kapacitet, säger AnnaCarin Grandin, vd Coor i Sverige.

Uppdraget innebär ett 20-tal tjänster och dessa kommer att få arbeta baserade på Universistetssjukhuset i Linköping.

Etiketter:

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

GTT utökar SD-WAN-tjänst

Flera nätverksapplikationer på en enda universell kundenhet. Nu har GTT utökat sin SD-WAN-tjänst för att leverera mer kostnadseffektiva nätverkstjänster.

Advania köper Itello

Från noll till 600 miljoner. För ett år sedan hade Advania ingen närvaro på it-infrastrukturmarknaden i Norge. Nu har man intagit en betydande position i och med uppköpet av Itello.