nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Då gör 3310 svensk comeback

Om mindre än en månad går det att köpa Nokias nya version av klassiska 3310.

image006
  • Artikel annons 1

En något oväntad produktnyhet var det när comebacken för Nokias 3310 presenterades tidigare i år– en nästan 20 år gammal mobiltelefon som nu kommer ut i en ny version och inte på något sätt kan jämföras med dagens topptelefoner. Nu är det i alla fall klart att det 31 maj i år kommer den gå att lägga vantarna på i Sverige, med ett rekommenderat pris på 599 kronor. Bland funktionerna märks en kamera på 2 megapixel och bluetooth. Batteritiden ska räcka i 22 timmar, talad tid, och med en standbytid på 31 dygn.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här