nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Från vänster: Filip Bengtsson, Robin Leijon, Peter Gunnarsson, Elin Trapp

E-handelsbolaget Lyko satsar på Connectel

Vansbros ”skönhetsindustri” ska uppgradera kundservicen.
Och nu står det klart att man kommer att göra det med hjälp av Connectel.

  • Artikel annons 1

Det är på lort tid som Lyko lyckats slå inom e-handel. Hårvårds- och skönhetsspecialisten i Vansbro har alltid satsat på att vara personliga och finnas i de kanaler där kunderna finns. Men allt kan förbättras och ny har man handlat upp Connectels plattform för att göra kundresan än bättre.
– Vi ser stora möjligheter att knyta ihop flera system och ge våra kundtjänstmedarebetare bättre stöd samtidigt som vi kan erbjuda våra kunder att lämna feedback kring kontakten med vår kundservice, säger Peter Gunnarsson, teknikchef på Lyko.

Lyko-koncernen som utöver webbplatser i Sverige, Norge och Finland även har 38 butiker/salongen sysselsätter närmare 500 personer. Enbart onlinehandeln omsätter närmare 600 miljoner kronor.
– Lyko är precis den kund vi söker. De är expansiva och vill differentiera sig genom kundupplevelsen. Vi kommer hjälpa dem att knyta det fysiska mötet närmare online med en gemensam plattform för kommunikation där alla inom verksamheten har tillgång till kundresan, säger Robin Leijon på Connectel.

Etiketter:

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

HPE ska ta ledningen inom lagring med nya Primera

Deras nya plattform sägs omdefiniera affärskritisk lagring – tack vare industrins mest avancerade ai och maskininlärning.
– Primera är självkörande, självläkande och självoptimerande, säger Stephan Andersson, Sverigechef för hybrid it på HPE, till Telekom idag.

Tieto och Evry går ihop

Analys

It-konsultbolagen Tieto och Evry slår sina påsar ihop. Tillsammans vill de bli en storspelare på den nordiska marknaden för digitalisering.

Teknikchefen: ”Varje stad borde ha en CTO”

Möjligheterna är här och tekniken är på plats. Men fortfarande är realisationen av den äkta smarta staden långt borta. Därför efterfrågar Ericssons teknikchef tydligare ledarskap.
– Den smarta staden är inte längre en vision, komersiella 5G system är redan här, säger Erik Ekudden.