nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Electra och Netmore i nytt samarbete

Nu ska Netmores produkter få större spridning.
Detta då man har inlett försäljningssamarbete med Electra, som ska börja saluföra operatören i sina Ringup-butiker.

  • Artikel annons 1

Oberoende operatören Netmore har ingått ett nytt samarbetsavtal som ger en rejäl täckning. Från och med nu kommer företagets tjänster och produkter inom kommunikationslösningar vara mer lättillgängliga. Avtalet med Electra Sweden innebär att Ringupkedjan med 60 butiker runt om i Sverige får Netmore i affären.

– Jag är mycket glad att få inkludera Netmores inomhuslösningar och mobila tjänster i vår verksamhet då vi ser en ökande efterfrågan på marknaden för den här typen av lösningar säger Michael Rosvall, produktchef på Electra.

För Netmore ger samarbetet eftertraktad exponering mot rätt typ av kunder.

– Säljsamarbetet med Electra och Ringupkedjan passar oss mycket bra då bolaget har en mycket stark marknadsposition inom ett flertal företagssegment som alla har ett växande behov av Netmores lösningar och som vi också vill nå ut till, säger Rikard Slunga, vd för Netmore Group.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

”Arbetssätt och kultur är levande och behöver ständigt underhåll”

Nyheter

Öppenhet, interaktion, flexibilitet, kreativitet och synergi. När Tre utvecklade sitt nya huvudkontor var visionen tydlig.
Men hur har det fallit ut i verkligheten?
– Första veckan i 3Huset var jag glatt överraskad över nyfikenheten och hur mycket våra medarbetare nyttjade möjligheterna, säger Helena Körberg, projektledare för Tres nya huvudkontor.