nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Electra och Netmore i nytt samarbete

Nu ska Netmores produkter få större spridning.
Detta då man har inlett försäljningssamarbete med Electra, som ska börja saluföra operatören i sina Ringup-butiker.

  • Artikel annons 1

Oberoende operatören Netmore har ingått ett nytt samarbetsavtal som ger en rejäl täckning. Från och med nu kommer företagets tjänster och produkter inom kommunikationslösningar vara mer lättillgängliga. Avtalet med Electra Sweden innebär att Ringupkedjan med 60 butiker runt om i Sverige får Netmore i affären.

– Jag är mycket glad att få inkludera Netmores inomhuslösningar och mobila tjänster i vår verksamhet då vi ser en ökande efterfrågan på marknaden för den här typen av lösningar säger Michael Rosvall, produktchef på Electra.

För Netmore ger samarbetet eftertraktad exponering mot rätt typ av kunder.

– Säljsamarbetet med Electra och Ringupkedjan passar oss mycket bra då bolaget har en mycket stark marknadsposition inom ett flertal företagssegment som alla har ett växande behov av Netmores lösningar och som vi också vill nå ut till, säger Rikard Slunga, vd för Netmore Group.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Tre och Bumbee Labs ingår avtal

Ett steg mot smartare städer. Det är vad Tre säger efter att ha tecknat avtal med IoT-företaget Bumbee Labs. Avtalet innebär att operatören levererar mobil uppkoppling.

Tele2:s företagschef avgår

Det blir viss omstrukturering hos Tele2. Detta då Tom Craig valt att kliva av som chef för svenska företagsmarknaden. Ny tillförordnad chef blir Fredrik Stenberg.