nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

FMI väljer iipax one

Ida Infront, dotterbolag till Addnode Group, har fått uppdraget att leverera dokument- och ärendehanteringssystem till Fastighetsmäklarinspektionen, FMI

  • Artikel annons 1

Avtalet omfattar Ida Infronts produkt iipax one som molntjänst för bland annat dokument- och ärendehantering, stöd för ekonomihantering och uppföljning av verksamheten. Tjänsten stödjer myndighetens processer och ska fungera som en plattform för automatisering av flöden och att i framtiden kunna implementera e-tjänster, webbpublicering, med mera.

Iipax one är Ida Infronts mobilanpassade produkt för informationshantering riktad till myndigheter.

Iipax utvecklas och underhålls av Ida Infront och enligt företaget finns systemet redan hos flera myndigheter. FMI är den statliga myndighet som registrerar fastighetsmäklare och har tillsyn över dessa samt informerar om god fastighetsmäklarsed.

Avtalstiden är fyra år med optioner på förlängning med ytterligare fyra år och affären värderas till cirka 5,5 miljoner kronor under ordinarie avtalsperiod. 

  • Annons 3

Fler nyheter

EQT:s nya spelare siktar på topp-platsen

IP Only Enterprise är en ny toppspelare på företagsmarknaden. Målet för sammanslagningen mellan IP Only och DGC: att passera Telia i nya marknadsandelar. Telekom idag träffade bolaget för att höra hur det ska gå till.

  • Annons 4