nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Fujitsu lanserar kombiplattor

Med de senaste surfplattorna vill Fujitsu attrahera företagsmarknaden med flexibel mobilitet.

Lifebook T937
Lifebook T937
  • Artikel annons 1

Det handlar om tre olika modeller som nu finns tillgängliga i Europa.

Lifebook P727 har 12,5 tums skärm med gångjärn som gör att plattan kan vikas i 360 grader för att få fram egenskaper för både platta och pc. Enligt Fujitsu ligger batterikapaciteten på tio timmars mobil användning. Tillval för 4g-anslutning finns.

Nästa är Tablet Lifebook T937 med en totalvikt på bara 1,3 kilo. Även denna går att vika i 360 grader. Och så slutligen Stylistic R727 som har löstagbart tangentbord.

Med de tre nya, så kallade 2-i-1 enheterna, vill Fujitsu rikta sig till företagskunder som efterfrågar mobil flexibilitet med mer kraft än en ”vanlig platta”.

Samtliga har den senaste generationen Intel3 processorer och är kompletta med säkerhetslösningar inklusive Fujitsus Palmsecure4.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här