nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Gratis tv i mobilen

  • Artikel annons 1

Tele2Comviq vill locka sina 3g-kunder att börja använda tv i mobilen och lanserar nu därför tv och radio som en gratistjänst. Dessutom säkns priset på nedladding av låtar från 15 kr till 69 öre styck.

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

skf

SKF släpper ruggade enheter

Det kommer lite som en överraskning när svenska kullagergiganten SKF nu lanserar en mobiltelefon och en surfplatta för riktigt tuffa och känsliga industrimiljöer.

Ikea börjar sälja mobilskal för trådlös laddning.
Ikea börjar sälja mobilskal för trådlös laddning.

Ikea släpper mobilskal för trådlös laddnig

Produktnyhet

I början av året annonserade Ikea att de skulle börja bygga möbler som laddar mobiltelefoner trådlöst. Nu följer de upp med mobilskalet Vitahult som gör tekniken tillgängligt för telefoner som saknar inbyggt stöd.

Huawei P8 och P8max har ovanligt lite yta utanför skärmen.
Huawei P8 och P8max har ovanligt lite yta utanför skärmen.

Maximalt med skärm

Produktnyhet

Huawei vill verkligen upp i den absoluta premiumtoppen och med sina två nya modeller P8 och P8max ser de ut att vara på god väg. Metallchassi, vass batteritid och maximalt med skärm i förhållande till telefonens storlek är några av redskapen för att ta sig dit.

Var sjätte app skadlig

– men användaren förblir största hotet

I förra veckan presenterade Google en egen rapport där man skröt om hur mycket säkrare man gjort Android. Nu kommer information som pekar på att man kanske ropat hej långt innan man ens närmat sig bäcken.