nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Han tar över rodret på Tele2 IoT

I dag får Tele2 IoT ny chef. Ny på positionen blir Greg Lensch som senast kommer från AT&T.

  • Artikel annons 1

Sedan april har det varit tomt på chefsstolen hos Tele2 IoT. Johan Ragnevad har tillfälligt hållit i tyglarna, men nu kan han lämna över skutan och återgå till sin roll som strategichef.
Den som kliver in är Greg Lensch som varit nordenchef för AT&T.
– Det som verkligen attraherade mig var den imponerande tillväxten och professionella inställningen till den här tillväxtmarknaden både i det korta- och det långa perspektivet, säger Greg i ett uttalande.

Amerikanen har utöver AT&T ett långt förflutet på BT där han jobbat mycket med försäljning och onlinebusiness: Därtill har han erfarenhet av att ha jobbat på flera kontinenter.
– Greg kommer med över 20 år av internationell telekomerfarenhet. Han kommer att förankra Tele2 IoT:s lösningar i ett större kundperspektiv, säger Guillaume Van Gaver, chef för internationella marknader på Tele2 Group

Etiketter:,

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

GTT utökar SD-WAN-tjänst

Flera nätverksapplikationer på en enda universell kundenhet. Nu har GTT utökat sin SD-WAN-tjänst för att leverera mer kostnadseffektiva nätverkstjänster.

Advania köper Itello

Från noll till 600 miljoner. För ett år sedan hade Advania ingen närvaro på it-infrastrukturmarknaden i Norge. Nu har man intagit en betydande position i och med uppköpet av Itello.