nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Laddning och fjärråtkomst i en och samma enhet.

Här är prylen som synkar och laddar mobila prylar över ethernet

Med åtta usb-portar och gigabit ethernet ska den lilla lådan Ethersync göra det enkelt för it-avdelningen att hantera såväl innehåll som uppdateringar av mobila enheter.

  • Artikel annons 1

Med hjälp av usb-portarna på Ethersync från tillverkaren Cambrionix kan it-avdelningen på distans göra administration och support av mobila enheter som annars skulle kräva fysisk åtkomst till surfplattan eller mobilen alternativt ett fullfjädrat emm-system. Exempelvis kan man synkronisera data till och från enheterna eller uppdatera appar och operativsystem. Samtidigt laddas prylarna eftersom varje usb-port levererar full strömstyrka.

Dubbla ethernet-portar med gigabit-kapacitet ska göra det enkelt att seriekoppla flera Ethersync-enheter för att utöka antalet usb-anslutningar och totalt ska man kunna ansluta mer än 500 Ethersync på ett och samma lan. Ethersync finns i varianter med två, fyra eller åtta usb-portar.

  • Annons 3

Fler nyheter

EQT:s nya spelare siktar på topp-platsen

IP Only Enterprise är en ny toppspelare på företagsmarknaden. Målet för sammanslagningen mellan IP Only och DGC: att passera Telia i nya marknadsandelar. Telekom idag träffade bolaget för att höra hur det ska gå till.

  • Annons 4