nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Här är Sveriges bästa telefonileverantör

Ringup är bästa telefonileverantör i Sverige. Det framgår i Custice Awards som bygger på mer än 1,2 miljoner kundsvar. Även Telavox, Dialect och Stjärna fyrkant utmärker sig.

  • Artikel annons 1

I flera år har företaget Custice utnämnt vilka leverantörer som företag är mest nöjda med. Utmärkelserna bygger på tusentals intervjuer och över 1,2 miljoner svar där kundupplevelsen varit i fokus.

Custice Awards har flera kategorier, och de fem egenskaper som viktas är leverantörernas kompetens, prisnivå, problemlösning, service och tillgänglighet.

Och vilka knep priserna då?

När det kommer till telefonileverantörer var det Ringup som tog hem riksseger, men även första plats i flertalet län. Bästa telefonoperatör i landet ansågs Tele2 vara och i kategorin it-leverantör knep Atea guldpokalen

Taggar:

  • Annons 3

Fler nyheter

Bodens datacentersuccé lockar

De lyckade datacenteretableringarna i Boden har lockat finfrämmande. Nu har en delegation från Spanien varit på besök för att försöka lära sig mer.
– Det här visar att Boden är en global spelare, säger kommunalrådet Claes Nordmark.

  • Annons 4

Enghouse-chefen lämnar – startar eget bolag

Enghouse Interactives chef Michael Stubbing lämnar företaget. Efter mer än ett decennium på bygget är det dags för nya utmaningar.
– Det har varit fantastiskt lärorikt och utvecklande, säger han till Telekom idag.