nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Har vi sett den förut? Ja det har vi, men på insidan finns det faktiskt en hel del förädringar i HTC One M8s.

HTC skrämmer nytt liv i One M8

Suktar man efter HTC:s senaste toppmodell One M9 men tycker att prislappen är för svettig finns det anledning att ta en titt på föregångaren One M8 som nu får nytt innanmäte och ett extra s i modellbeteckningen.

  • Artikel annons 1

Istället för att fortsätta att sänka priset på fjolårsmodellen One M8 har HTC bestämt sig för hotta upp prestandan och därigenom förhoppningsvis locka fler av dem som tycker att nya One M9 är för dyr. One M8s ska kosta strax över 3 800 kronor plus moms och då får man samma yttre som tidigare men samma batteri som i M9 på 2 840 mAh, en ny 64-bitars processor och en mer traditionell kamera på 13 megapixlar istället för den begabbade variant med extra stora pixlar som finns i vanliga M8.

Lagringsutrymmet är precis som tidigare bara 16 GB men det kan å andra sidan avhjälpas med ett extra minneskort då M8s har läsare för micro sd.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

”Arbetssätt och kultur är levande och behöver ständigt underhåll”

Nyheter

Öppenhet, interaktion, flexibilitet, kreativitet och synergi. När Tre utvecklade sitt nya huvudkontor var visionen tydlig.
Men hur har det fallit ut i verkligheten?
– Första veckan i 3Huset var jag glatt överraskad över nyfikenheten och hur mycket våra medarbetare nyttjade möjligheterna, säger Helena Körberg, projektledare för Tres nya huvudkontor.