nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Icentrex nu även i Danmark

Icentrex tar klivit över sundet för att leverera kommunikationstjänster i Danmark och den första danska kunden är redan i hamn.

Björn Palm, vd för Icentrex
  • Artikel annons 1

Från och med den 1 oktober är Icentrex officiellt leverantör av fasta och mobila nät i Danmark. Tillsammans med tdc erbjuder de fullt integrerade mobila anknytningar och ett eget försäljningskontor i Köpenhamn slår snart upp portarna.

Maskinuthyrningskedjan Ramirent är Icentrex kund i Sverige men blir nu även deras första kund i Danmark. Det handlar om leverans av företagstelefoni och callcentertjänster.

”Som första operatör med telepo och mitels prisade operatörsplattform i Danmark ser vi stora affärsfördelar, både för oss och för våra kunder. Vi kommer kunna erbjuda våra danska kunder nästa generations helhetslösning för kommunikation och det digitala skrivbordet”, skriver Björn Palm, vd för Icentrex, i ett pressmeddelande.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Fajten mellan Jabra och Polycom

Tester

2500 kronor mot 2700. Jabra Speak 710 och Polycom Voxbox är dubbelt så dyra som till exempel Konftel Ego. Är de här premium-ljudpuckarna värda de extra slantarna?