nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Icentrex nu även i Danmark

Icentrex tar klivit över sundet för att leverera kommunikationstjänster i Danmark och den första danska kunden är redan i hamn.

Björn Palm, vd för Icentrex
  • Artikel annons 1

Från och med den 1 oktober är Icentrex officiellt leverantör av fasta och mobila nät i Danmark. Tillsammans med tdc erbjuder de fullt integrerade mobila anknytningar och ett eget försäljningskontor i Köpenhamn slår snart upp portarna.

Maskinuthyrningskedjan Ramirent är Icentrex kund i Sverige men blir nu även deras första kund i Danmark. Det handlar om leverans av företagstelefoni och callcentertjänster.

”Som första operatör med telepo och mitels prisade operatörsplattform i Danmark ser vi stora affärsfördelar, både för oss och för våra kunder. Vi kommer kunna erbjuda våra danska kunder nästa generations helhetslösning för kommunikation och det digitala skrivbordet”, skriver Björn Palm, vd för Icentrex, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Mer surf i glesbygden

Enligt den senaste statistiken från Telenor ökar mobilsurfandet stort över hela Sverige. Men främst i glesbygden och mest hos pensionärer.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här