nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Icentrex nu även i Danmark

Icentrex tar klivit över sundet för att leverera kommunikationstjänster i Danmark och den första danska kunden är redan i hamn.

Björn Palm, vd för Icentrex
  • Artikel annons 1

Från och med den 1 oktober är Icentrex officiellt leverantör av fasta och mobila nät i Danmark. Tillsammans med tdc erbjuder de fullt integrerade mobila anknytningar och ett eget försäljningskontor i Köpenhamn slår snart upp portarna.

Maskinuthyrningskedjan Ramirent är Icentrex kund i Sverige men blir nu även deras första kund i Danmark. Det handlar om leverans av företagstelefoni och callcentertjänster.

”Som första operatör med telepo och mitels prisade operatörsplattform i Danmark ser vi stora affärsfördelar, både för oss och för våra kunder. Vi kommer kunna erbjuda våra danska kunder nästa generations helhetslösning för kommunikation och det digitala skrivbordet”, skriver Björn Palm, vd för Icentrex, i ett pressmeddelande.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Länderna med snabbast bredband

Norge har det snabbaste mobila bredbandet och i Singapore är nedladdningshastigheten på fasta bredband överlägset, medan Sverige finns med på topp 10. Det visar en sammanställning från Ookla.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här