nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Icentrex nu även i Danmark

Icentrex tar klivit över sundet för att leverera kommunikationstjänster i Danmark och den första danska kunden är redan i hamn.

Björn Palm, vd för Icentrex
  • Artikel annons 1

Från och med den 1 oktober är Icentrex officiellt leverantör av fasta och mobila nät i Danmark. Tillsammans med tdc erbjuder de fullt integrerade mobila anknytningar och ett eget försäljningskontor i Köpenhamn slår snart upp portarna.

Maskinuthyrningskedjan Ramirent är Icentrex kund i Sverige men blir nu även deras första kund i Danmark. Det handlar om leverans av företagstelefoni och callcentertjänster.

”Som första operatör med telepo och mitels prisade operatörsplattform i Danmark ser vi stora affärsfördelar, både för oss och för våra kunder. Vi kommer kunna erbjuda våra danska kunder nästa generations helhetslösning för kommunikation och det digitala skrivbordet”, skriver Björn Palm, vd för Icentrex, i ett pressmeddelande.

  • Annons 3

Fler nyheter

Här i labbet skapas Jabra-ljudet

Jabras motto är att vara ledande inom ljud. Telekom idag har besökt koncernens ljudlabb där framtidens produkter forskas fram – och vi har fått känna på både absolut tysthet och massiva störningsljud.

  • Annons 4

EQT:s nya spelare siktar på topp-platsen

IP Only Enterprise är en ny toppspelare på företagsmarknaden. Målet för sammanslagningen mellan IP Only och DGC: att passera Telia i nya marknadsandelar. Telekom idag träffade bolaget för att höra hur det ska gå till.