nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Incordia anställer 75 personer

  • Artikel annons 1

Internet-företaget Incordia utökar sin verksamhet i Helsingborg. Under årets tre första månader ökade personalstyrkan med 60 procent, från 25 till 40 fast anställda. Därutöver anlitar man löpande inhyrda konsulter. Prognosen är att vara närmare 100 personer innan året är slut.

Efterfrågan på Incordias system för e-handel och webbpublicering ökar på en marknad som blir alltmer internationell. Under 2007 kommer företaget ha behov av allt från systemutvecklare med webbkompetens till projektledare, men även strategiska och operativa chefer såsom ekonomichef och försäljningschef. Upptagningsområdet är framför allt i nordvästra Skåne och Malmö/Lund.

Taggar:

  • Annons 3

Fler nyheter

Telenor Connexion rankas som en av världens främsta

Analysbolaget Gartner rankar Telenor Connexion högt. I företagets rapport framgår det att Iot-bolaget är ett av världens 17 främsta leverantörer.
– Vi ser rapporten som en bekräftelse av vårt erbjudande och som ett bevis på vår förmåga att möta kundernas behov, säger Mats Lundquist, vd på Telenor Connexion.

  • Annons 4

Tele2 och Deutsche Telekom i nytt avtal

Nu ska Tele2:s kunder få bättre kvalitet när de är utomlands.
Den svenska operatören har ingått avtal med Deutsche Telekom Global Carrier, vilket ska ge bättre redundans, tillgänglighet och kvalitet vid roaming.