nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Incordia på egna ben

Incordia som utvecklar och levererar e-handelsplattformar ratar frierierna från riskkapitalister.
Istället stärks styrelsen med investerarna Claes Kinell och Mats Nilstoft som äger en betydande del av företaget.

  • Artikel annons 1

För att kunna fortsätta växa och utveckla sin patenterade teknik för e-handelsplattformar Har Incordia haft behov av att säkra kapital. Företaget har uppvaktats av villigt riskkapital men valet föll på en annan lösning.

– Vi är glada att knyta Claes Kinell och Mats Nilstoft till oss, säger Incordias vd Jörgen Bertilsson, deras erfarenhet, kompetens och kontaktnät kommer att bli till stor nytta för oss i vår expansion.

Ägare och styrelsemedlemmar

Claes Kinell och Mats Nilstoft går in som delägare med tillsammans 12,5 procent av aktiekapitalet samtidigt som de tar plats i styrelsen, längre fram ska de enligt planerna fördubbla sitt aktieinnehav.

Ny styrelseordförande blir Lennart Pihl som bedöms ha rätt kompetens och erfarenhet för att leda Incordias internationella expansion.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Länderna med snabbast bredband

Norge har det snabbaste mobila bredbandet och i Singapore är nedladdningshastigheten på fasta bredband överlägset, medan Sverige finns med på topp 10. Det visar en sammanställning från Ookla.

IOT-nät över hela landet

Telekomoperatören Orange Belgium har annonserat utrullningen av ett landsomfattande iot-nätverk som går under namnet ”Mobile IoT”.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här