nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

IoT Open lanserar ”smart plattform”

En IoT-plattform som sk leverera oöverträffad snabbhet, säkerhet och skalbarhet.
IoT Open har målet att bli ledande i norden.
– Vi gör IoT lönsamt och säkert för våra kunder.

  • Artikel annons 1

Vi står på randen av en ny tjänsterevolution i och med att 5g och sakernas internet. Och ett företag som vill ligga i framkant när det kommer till IoT är företaget IoT Open. I och med lanseringen av en ny smart plattform hoppas man kunna kapa till sig marknadsandelar och det uttalade målet är att bli störst i Norden på området.
– Vi jobbar med hela kedjan, från ac till limpa, vi ger våra kunder stöd och support under utvecklingen av nya funktioner tjänster och produkter, samt kring smarta kommunikationsklösningar för hemmet, företag, organisationer, fastighetsägare och för samhället i stort, säger Fredrik Albertsson, vd på företaget.

Plattformen ska ge verktyg för kunder att effektivisera, men även för att skapa samhällsnytta och nya affärsmöjligheter.
– IoT-sektorn befinner sig i en explosionsartad utveckling där allt nu mer blir uppkopplat och behöver kommunicera smart. Detta ställer stora krav på öppenhet och skalbarhet samt att data enkelt går att dela från så väl fysiska som virtuella installationer utan att äventyra prestanda, säkerhet eller funktion, säger Fredrik Albertsson.

Taggar:

  • Annons 3

Fler nyheter

”Arbetssätt och kultur är levande och behöver underhåll”

Nyheter

Öppenhet, interaktion, flexibilitet, kreativitet och synergi. När Tre utvecklade sitt nya huvudkontor var visionen tydlig.
Men hur har det fallit ut i verkligheten?
– Första veckan i 3Huset var jag glatt överraskad över nyfikenheten och hur mycket våra medarbetare nyttjade möjligheterna, säger Helena Körberg, projektledare för Tres nya huvudkontor.

  • Annons 4