nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Ipnett utökar konsultkompetensen

Nu sällar sig Jan Munkhammar till Ipnetts digra skara av seniorkonsulter. Rekryteringen sägs vara ytterligare ett viktigt steg i företagets tillväxtstrategi.

  • Artikel annons 1

Ipnett har drygt hundra medarbetare i Sverige, Norge och Danmark – varav ett sextiotal är specialiserade seniorkonsulter med inblick i design, projektering, installation och underhåll av ip-baserade kommunikationsnätverk. Nyast i nämnda skara är Jan Munkhammar, som enligt Ipnett för med sig välkommen kunskap från tidigare arbete för både leverantörer och operatörer.

– Jag har lång erfarenhet av nätverksteknik i olika roller och känner att jag har mycket att ge. Jag ser fram emot att få tillföra Ipnetts kunder nya perspektiv och konkreta mervärden, säger Jan Munkhammar.

Mer än burkar

Den 47-årige rekryten kommer närmast från stadsnätsoperatören Zitius Service Delivery, där han utvecklade system för automatisk provisionering av bredbandskunder och ett stödsystem för kundsupport. Innan dess har han arbetat för ett flertal tillverkare med bland annat support och utbildning. Bland dessa finns företag som Siemens Communications, Alcatel, Newbridge Networks och UB Networks.

– Det känns bra att nu ha kommit tillbaka till leverantörssidan, där jag får möjlighet att arbeta med de allra senaste produkterna på marknaden. Jag gillar Ipnetts fokus på att leverera lösningar och inte bara burkar, förklarar Jan Munkhammar.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Så blir Net1 under Teracom

I mars införlivades Net1 i Teracom och Maria Sandgren tog över som vd.
Nu avslöjar hon vilken väg företaget sak gå framöver.
– Vi har börjat titta på hur vi framöver kan bygga ut vårt mobilnät, säger hon.

De här samarbetsverktygen använder vi

Under torsdagen gick Telekom idag-konferensen Connect19 av stapeln. Fokus var den digitala arbetsplatsen och collaboration. Men hur ser det ut i verkligheten?
Vi ställde frågan om vilket samarbetsverktyg som användes till konferensdeltagarna.