nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Kraft-o-metern nu även för företag

Öresundskrafts elanvändningsapp Kraft-o-metern har fram tills nu bara varit tillgänglig för privatkunder, men nu lanseras tjänsten även för företag.

  • Artikel annons 1

Med Kraft-o-metern får användaren en detaljerad koll på sin elförbrukning. Appen samlar automatiskt in information varje natt och presenterar denna i kurvor och diagram, vilka sedan kan analyseras för att effektivisera sin energiförbrukning. Nu är tjänsten alltså även tillgänglig för företag.

– Vi vill göra det enklare för våra kunder att energieffektivisera. Genom att göra mätvärden lätt tillgängliga så stärker vi våra kunders möjlighet att förstå och påverka sin energisituation. Det är ett led i vårt arbete för smarta energitjänster, säger Christian Gillheim, affärsutvecklare på Öresundskraft.
Kraft-o-metern finns både till Ios och Android.

Taggar:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Mer surf i glesbygden

Enligt den senaste statistiken från Telenor ökar mobilsurfandet stort över hela Sverige. Men främst i glesbygden och mest hos pensionärer.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här