nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Laddar för campingsommaren

Sommaren är här, och snart också semestrarna. Några som laddat för en intensiv säsong är Appelvikens Camping i Varberg som förberett sig med bland annat ny telefonilösning.

  • Artikel annons 1

Appelvikens Camping står visserligen öppen året om, men sommaren är den mest intensiva perioden och då blir man inte minst betydligt fler anställda. Nu har man laddat inför sommaren med en ny växellösning (från Weblink).

– Svårigheten är att vi har vissa klockslag då det ringer väldigt mycket. Vi har ut- och incheckning 11–16 och man ringer och frågar om allt, till exempel hur lång kön är. Fredagar är trycket störst. Tidigare fick vi koppla till alla mobiler och journummer manuellt och det var krångligt, säger vd Nils Gordh.

Med den nya växellösningen blir det också enklare att ge säsongsanställda tillgång till telefonilösningen, då man bara behöver betala för användare de månader som de behövs.

  • Annons 3

Fler nyheter

EQT:s nya spelare siktar på topp-platsen

IP Only Enterprise är en ny toppspelare på företagsmarknaden. Målet för sammanslagningen mellan IP Only och DGC: att passera Telia i nya marknadsandelar. Telekom idag träffade bolaget för att höra hur det ska gå till.

  • Annons 4