nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Laddar för campingsommaren

Sommaren är här, och snart också semestrarna. Några som laddat för en intensiv säsong är Appelvikens Camping i Varberg som förberett sig med bland annat ny telefonilösning.

  • Artikel annons 1

Appelvikens Camping står visserligen öppen året om, men sommaren är den mest intensiva perioden och då blir man inte minst betydligt fler anställda. Nu har man laddat inför sommaren med en ny växellösning (från Weblink).

– Svårigheten är att vi har vissa klockslag då det ringer väldigt mycket. Vi har ut- och incheckning 11–16 och man ringer och frågar om allt, till exempel hur lång kön är. Fredagar är trycket störst. Tidigare fick vi koppla till alla mobiler och journummer manuellt och det var krångligt, säger vd Nils Gordh.

Med den nya växellösningen blir det också enklare att ge säsongsanställda tillgång till telefonilösningen, då man bara behöver betala för användare de månader som de behövs.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här