nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Mårten Lundberg ny kommunikationschef på Tre

Nu tar Reformklubbens byråchef rollen som ny kommunikationschef på Tre. I bagaget har Mårten Lundberg 19 års erfarenhet från pr- och kommunikationsbranschen.

  • Artikel annons 1

Under våren har Mårten Lundberg varit uthyrd på deltid till Tre, men efter midsommar tillträder han rollen som ny kommunikationschef på telekombolaget. Mårten har en gedigen erfarenhet som konsult inom pr-branschen med bakgrund från flera större byråer, bland annat som byråchef för Reformklubben och vd för Grayling. Han har även arbetat suttit i branschorganisationen Precis styrelse.

– Jag slogs direkt av energin och stämningen på Tre. Utmaning, innovation och tillväxt ligger i företagets DNA, vilket ligger nära den typen av bolag jag jobbat med. Jag hoppas kunna bidra till företagets framgångsresa med min breda erfarenhet från kommunikation och olika branscher, säger Mårten Lundberg.

Ska utveckla intern och extern kommunikation

I tjänsten ingår ett ansvar för att ytterligare utveckla intern och extern kommunikation på Tre inklusive pr, public affairs och hållbarhetsfrågor.

– Mårten har redan blivit ett viktigt stöd till ledningen i olika kommunikationsfrågor. Uppdraget är att få Tre ännu mer engagerad i det offentliga samtalet och stärka relationerna och dialogen med våra viktigaste målgrupper, säger Johan Johansson, vd på Tre.

  • Annons 3

Fler nyheter

EQT:s nya spelare siktar på topp-platsen

IP Only Enterprise är en ny toppspelare på företagsmarknaden. Målet för sammanslagningen mellan IP Only och DGC: att passera Telia i nya marknadsandelar. Telekom idag träffade bolaget för att höra hur det ska gå till.

  • Annons 4