nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Mårten Lundberg ny kommunikationschef på Tre

Nu tar Reformklubbens byråchef rollen som ny kommunikationschef på Tre. I bagaget har Mårten Lundberg 19 års erfarenhet från pr- och kommunikationsbranschen.

  • Artikel annons 1

Under våren har Mårten Lundberg varit uthyrd på deltid till Tre, men efter midsommar tillträder han rollen som ny kommunikationschef på telekombolaget. Mårten har en gedigen erfarenhet som konsult inom pr-branschen med bakgrund från flera större byråer, bland annat som byråchef för Reformklubben och vd för Grayling. Han har även arbetat suttit i branschorganisationen Precis styrelse.

– Jag slogs direkt av energin och stämningen på Tre. Utmaning, innovation och tillväxt ligger i företagets DNA, vilket ligger nära den typen av bolag jag jobbat med. Jag hoppas kunna bidra till företagets framgångsresa med min breda erfarenhet från kommunikation och olika branscher, säger Mårten Lundberg.

Ska utveckla intern och extern kommunikation

I tjänsten ingår ett ansvar för att ytterligare utveckla intern och extern kommunikation på Tre inklusive pr, public affairs och hållbarhetsfrågor.

– Mårten har redan blivit ett viktigt stöd till ledningen i olika kommunikationsfrågor. Uppdraget är att få Tre ännu mer engagerad i det offentliga samtalet och stärka relationerna och dialogen med våra viktigaste målgrupper, säger Johan Johansson, vd på Tre.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Så blir Net1 under Teracom

I mars införlivades Net1 i Teracom och Maria Sandgren tog över som vd.
Nu avslöjar hon vilken väg företaget sak gå framöver.
– Vi har börjat titta på hur vi framöver kan bygga ut vårt mobilnät, säger hon.

De här samarbetsverktygen använder vi

Under torsdagen gick Telekom idag-konferensen Connect19 av stapeln. Fokus var den digitala arbetsplatsen och collaboration. Men hur ser det ut i verkligheten?
Vi ställde frågan om vilket samarbetsverktyg som användes till konferensdeltagarna.