nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

FOTO: Tre

Telia-chef tar över Produkt och Marknad på Tre Företag

Hon har utnämnts till en av 101 Supertalanger av Veckans Affärer – och har legat på Ledarnas topp 75-lista.
Nu blir Matylda Lovenvall chef för Produkt och marknad på Tre Företag.

  • Artikel annons 1

Matylda Lovenvall kommer närmast från Telia Sverige och rollen som Head of Commercial Product Management. 2018 blev hon utnämnd till en av 101 Supertalanger av Veckans Affärer, och hamnade även på chefsorganisationen Ledarnas lista över Sveriges 75 kvinnliga framtida ledare.

Nu blir hon chef för Produkt och marknad på Tre Företag – och en nyckelspelare i operatörens företagssatsning. Matylda får titeln Head of Product and Marketing på Tre Företag,

”Förmåga att entusiasmera”

– Det känns fantastiskt att ha fått förtroendet att ta ett helhetsansvar för produkt, marknad och lojalitet. Med min förmåga att entusiasmera team i förändring och erfarenhet av att tillsammans skapa innovativt och strategiskt affärsvärde är Tre och jag en ”perfect match” – både vad gäller ambition i förändringsresan och de värderingar vi delar. Jag ser därför mycket fram emot möjligheten att få bidra till att både utveckla och växa Tres företagsaffär, säger Matylda Lovenvall.

I maj tillträder hon sin nya tjänst. Innan Telia har Matylda haft flera olika chefspositioner på Tele2 inom produkt och affär. Lovenvall kommer att ingå i Tre Företags ledningsgrupp och rapportera till CCO Sofia Nyctelius Krook.

Taggar:,

  • Annons 3

Fler nyheter

Bodens datacentersuccé lockar

De lyckade datacenteretableringarna i Boden har lockat finfrämmande. Nu har en delegation från Spanien varit på besök för att försöka lära sig mer.
– Det här visar att Boden är en global spelare, säger kommunalrådet Claes Nordmark.

  • Annons 4

Enghouse-chefen lämnar – startar eget bolag

Enghouse Interactives chef Michael Stubbing lämnar företaget. Efter mer än ett decennium på bygget är det dags för nya utmaningar.
– Det har varit fantastiskt lärorikt och utvecklande, säger han till Telekom idag.

IP Soft:s chatbot prisas i ny studie

”En idealisk lösning med avancerade funktioner”. Så beskrivs IP Softs Amelia i en ny undersökning av chatbotar.
– Vi är hedrade att bli omnämnda som ledare, säger Chetan Dube, vd för företaget.