nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Mer och bredare samarbete

Telenor Connexion ökar sin närvaro inom Iot där de tror på tillväxt och lönsamhet för kunderna.

Jesper Lagerstedt, partneransvarig, Telenor Connexion.
Jesper Lagerstedt, partneransvarig, Telenor Connexion.
  • Artikel annons 1

Telenor Connexion tror på Iot och samlar nu ett antal partners för att hjälpa kunderna att snabbare få ut sina uppkopplade produkter och tjänster på marknaden. Lumenradio, Flex, Tieto och ett dussin andra företag ingår numera i ett globalt partnerskap. Tanken är att samarbetet ska innefatta företag av alla storlekar med inriktning mot hårdvaror, kommunikation, dataanalys och andra tjänster som tillsammans gynnar utvecklingen av Iot.

Nyligen tillsattes Jesper Lagerstedt som partneransvarig på Telenor Connexion.

– Vi ser på våra partners som en förlängning av vårt team där vi samarbetar kring affärsutveckling, teknisk integration och utveckling av Iot-lösningar, säger Jesper Lagerstedt, i ett uttalande.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här