nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Mer TDC hos Boverket

Från att tidigare bara ha driftat Boverkets telefoniplattform får TDC nu ett helhetsansvar för myndighetens kommunikation.

  • Artikel annons 1

Det befintliga avtalet mellan Boverket och TDC förlängs med två år. I samband med det utökas avtalet till att också omfatta all trafik, både fast och mobil telefoni samt datatrafik. Resultatet ska bli ökad mobilitet i form av mobila anknytningar och bättre tillgänglighet är det tänkt.

— Den här lösningen ger dels konkreta fördelar för Boverkets anställda i hanteringen av telefonin. Och dels får Boverket en säkrare drift då vi får möjlighet att ta detta helhetsgrepp, säger Joakim Harging, Sales Director TDC Sverige.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Förändrar världen med teknik

Tietos innovationschef tror på att kunskapsöverföring och utbildning kan göra både företag och samhälle mer jämlika och på så vis även mer effektiva och framgångsrika. Och att proppen till utveckling ofta sitter högst upp.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här