nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Microsofts nya köp ska göra Office 365 smartare

Att planera möten i Office 365 ska bli smartare. Det är meningen med Microsofts köp av Genee.

  • Artikel annons 1

Med hjälp av Genee ska det gå att planera möten med många deltagare, även när man inte har direkt tillgång till mötesdeltagarnas kalendrar. Med hjälp av Genee räcker det att skriva in vilken typ av möte som ska hållas, och vilka man vill se som deltagare, och sen får man ett bokat möte. Nu blir det Microsoft som lägger vantarna på Genee som ska användas för att göra Office 365 vassare.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här