nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

MyFC förstärker med teknikintegrationschef

Svenska innovationsbolaget MyFC rekryterar nytt.
Sebastian Weber får rollen som ansvarig för teknikintegration, och som sådan ska han se till att få in företagets teknik i smartphones.

  • Artikel annons 1

MyFC håller som bäst på att lansera sin bränslecellsladdare, JAQ Hybrid, i Kina. Men man satsar även på att försöka integrera sin hybridplattform i smartphones. Nu avslöjar företaget att man rekryterat Sebastian Weber för att axla rollen som chef för teknikintegration.

Weber har tidigare arbetat på Ericsson, samt hos Fingerprint Cards – där han varit involverad i just mobilintegration av teknik.

– Sebastian blir instrumentell för oss när det gäller att integrera vår teknologi i smartphones, det vi kallar för jobb #3. Jag har stor respekt för hans kunnande och erfarenhet, och han har ett mycket imponerande track record från branschen, säger Björn Westerholm, vd för myFC.

Spännande utmaning

Weber tillträder tjänsten den 1 maj och kommer då även ta plats i koncernledningen.

– MyFC erbjuder en lockande blandning av utmaningar: en spetsteknologi som faktiskt är världsunik, en grön framtidsteknologi med stor potential, och ett fokus på integration i mobilbranschen. Det senare har blivit något av ett specialistområde för mig, och där ser jag att jag kan bidra på ett effektivt och bra sätt, säger Sebastian Weber.

 

Taggar:,

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Fajten mellan Jabra och Polycom

Tester

2500 kronor mot 2700. Jabra Speak 710 och Polycom Voxbox är dubbelt så dyra som till exempel Konftel Ego. Är de här premium-ljudpuckarna värda de extra slantarna?