nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Nu börjar Hallon jaga företagskunder

Operatören Hallon är på jakt efter Sveriges företagskunder.
I en ny drive lanserar man abonnemang för under hundralappen.
– Företagsabonnemang har alltid varit onödigt dyra, säger Ann-Louise Wirén på Hallon.

  • Artikel annons 1

Enklare och billigare företagsabonnemang. Som första lågprisoperatör ska nu Hallon bredda sig från att bara tjäna privatpersoner – till att även omfatta företagen. Detta genom att erbjuda sina tjänster och abonnemang från 99 kronor i månaden.

– Fram till i dag har det varit omöjligt för småföretagare att köpa prisvärda och enkla mobilabonnemang som på riktigt kan jämföras med de billigaste privatabonnemangen, säger Ann-Louise Wirén, ansvarig för Hallon.

Från 99- till 299 kr

De nya företagsabonnemangen är bindningsfria och finns i stegen: 2GB/99 kr, 10GB/199 kr samt 100 GB/299 kr. I samtliga fall är samtal och sms fria samt att den oanvända datamängden sparas till nästkommande månad.

– I och med denna lansering fortsätter vi att utmana gamla telekomsanningar – att företagsabonnemang måste vara dyrare än privatabonnemang. Samtidigt hoppas vi att småföretagen blir nöjda med att nu kunna spara pengar på onödiga kostnader, till exempel på fysiska butiker som man kanske inte ens utnyttjar, avslutar Ann-Louise Wirén.

 

Taggar:,

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4