nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Nu startar vi Telekom idag Premium

Nu startar vi vår premium-tjänst med Sveriges vassaste telekom-bevakning. Under Telekom idag Premium kommer prenumeranter få exklusiv tillgång till fördjupade nyheter på vår sajt, plus själva magasinet.

  • Artikel annons 1

– Precis som hela telekombranschen fokuserar vi på Telekom idag mycket på vår digitalisering, berättar Kalle Anrell, chefredaktör på Telekom idag. Det är bakgrunden till att jag har prioriterat att utveckla materialet på vår sajt.

Sedan årsskiftet jobbar han med två nya medarbetare som heter Felix Björklund och John Edgren. Tillsammans har de redan gett läsarna två späckade papperstidningar i i år och ytterligare fyra är på planeringsstadiet.

Men framför allt håller de läsarna uppdaterade om allt som sker i branschen på sajten telekomidag.se. Där kommer från och med nu en del av materialet – både nyheter, fördjupningar och tester att vara tillgängligt enbart för prenumeranter. Betalväggen har Telekom idag utvecklat tillsammans med webb-byrån Wonderfour.

– Tanken med Telekom idag Premium är att ge de läsare som betalar för vår journalistik ännu mer för pengarna, säger Kalle Anrell. Vi kommer att jobba agilt med detta och testa oss fram för att se vilket typ av innehåll som läsarna verkligen uppskattar.

Många tipsar redan om bra nyheter berättar han, men han vill ändå ha in ännu fler mejl med idéer från er läsare.

– Det är roligt att ha en dialog med branschen. I förra veckan fick jag höra om att en av våra artiklar i den senaste papperstidningen snappats upp av ett företag i Nederländerna som därefter pratade med den svenska leverantören.

Telekom idag Premium innebär att en prenumerant får följande:

• Full tillgång till en digitala premiumtjänst med dagliga, strategiska nyheter samt en digital kunskapsbank med artiklar om telekomområdet.

• 6 nr av magasinet Telekom idag, fullmatat med fördjupande reportage och analyser. Inklusive en e-version av magasinet, med äldre utgåvor från 2009 och framåt.

• Kontinuerligt nya aktuella erbjudanden av mervärden.

• 15 procents Rabatt på Telekom idags heldagskonferenser (kan ej kombineras med andra erbjudanden).

• Förhandsinbjudan när gratis frukostseminarier med intressanta föreläsare genomförs.

Etiketter:,

  • Annons 3

Fler nyheter

HPE ska ta ledningen inom lagring med nya Primera

Deras nya plattform sägs omdefiniera affärskritisk lagring – tack vare industrins mest avancerade ai och maskininlärning.
– Primera är självkörande, självläkande och självoptimerande, säger Stephan Andersson, Sverigechef för hybrid it på HPE, till Telekom idag.

Tieto och Evry går ihop

Analys

It-konsultbolagen Tieto och Evry slår sina påsar ihop. Tillsammans vill de bli en storspelare på den nordiska marknaden för digitalisering.

  • Annons 4

Teknikchefen: ”Varje stad borde ha en CTO”

Möjligheterna är här och tekniken är på plats. Men fortfarande är realisationen av den äkta smarta staden långt borta. Därför efterfrågar Ericssons teknikchef tydligare ledarskap.
– Den smarta staden är inte längre en vision, komersiella 5G system är redan här, säger Erik Ekudden.