nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Blackberryapp sätter stopp för smygtittandet

Privacy Shade är en ny app som skuggar skärmen på din mobil och på det sättet stoppar andra från att se över din axel. Bakom appen står Blackberry.

privacyshade
  • Artikel annons 1

Nej, du vill knappast att någon står och tittar över din axel om du är på stan och är på väg att skicka ett viktigt mejl från telefonen. Det här ska Blackberry åtgärda med nya appen Privacy Shade som lanserades nyligen. Det appen gör är att den skuggar skärmen på din telefon och på så sätt ser till att det inte går att läsa vad det står. Du själv ställer in hur stor yta du vill ska vara tydligt synlig och styr den ytan. Övriga skärmen kan du fortfarande interagera med, men blir naturligtvis mycket mer svårläst för utomstående.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här