nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Blackberryapp sätter stopp för smygtittandet

Privacy Shade är en ny app som skuggar skärmen på din mobil och på det sättet stoppar andra från att se över din axel. Bakom appen står Blackberry.

  • Artikel annons 1

Nej, du vill knappast att någon står och tittar över din axel om du är på stan och är på väg att skicka ett viktigt mejl från telefonen. Det här ska Blackberry åtgärda med nya appen Privacy Shade som lanserades nyligen. Det appen gör är att den skuggar skärmen på din telefon och på så sätt ser till att det inte går att läsa vad det står. Du själv ställer in hur stor yta du vill ska vara tydligt synlig och styr den ytan. Övriga skärmen kan du fortfarande interagera med, men blir naturligtvis mycket mer svårläst för utomstående.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

FMI väljer iipax one

Ida Infront, dotterbolag till Addnode Group, har fått uppdraget att leverera dokument- och ärendehanteringssystem till Fastighetsmäklarinspektionen, FMI

Digital hjälp till 1000

Projektet Kickstart digitalisering har fått mer pengar från Tillväxtverket. Nu ska svenska företag få hjälp med sin digitala övergång för att ligga före sina utländska konkurrenter.

  • Annons 4

5G tidigare än beräknat

Rapporter om att stora telekombolag landsätter storskaliga 5G-projekt duggar allt tätare över hela världen. Branschanalytiker spår nu hur 5G utvecklingen ser ut en bit in i framtiden.

Förstärker 5G-signaler

Trots att 5G ännu inte lanserats på de breda kommersiella kanalerna sker tekniska förbättringar för att vässa signalerna.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här