nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

8058s-premium-deskphone

Ny lösning för företagstelefoni

ALE annonserar en helt ny serie med premiumtelefoner som konstruerats med användarvänlighet i fokus.

  • Artikel annons 1

Alcatel-Lucent Enterprise, ALE, lanserar nu den helt nya S-serien som består av tre modeller för mer eller mindre fast företagskommunikation. Modellerna 8058s, 8068s och 8078s har alla inbyggd ljussensor och färgskärm som ska göra det enklare att avläsa i alla möjliga miljöer. HD-audio ljud är standard liksom 3.5 mm. headsetuttag och två usb-portar. De två senare modellerna har även bluetooth funktion modell BLE.

Det som skiljer de tre modellerna åt är i grova drag storleken på displayen där modell 8058s kommer med 3.5 tums skärm och den största på 5 tum till modell 8078s. Modell 8068s lanseras som en telefon för kontorschefer och har enkla funktioner för gruppsamtal samt bluetooth headset med 10 meters räckvidd

Utöver ovanstående modeller lanseras även 8028s som är en enklare variant med svartvit display.

ALE passar även på att lansera en serie trådlösa Dect-telefoner varav 8262 Ex Dect är en ruggad enhet som riktar sig till tillverkningsindustrin och andra verksamheter som kräver tålighet. Precis som namnet antyder är modellen certifierad för att vara explosionssäker.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här