nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Ny lösning för företagstelefoni

ALE annonserar en helt ny serie med premiumtelefoner som konstruerats med användarvänlighet i fokus.

  • Artikel annons 1

Alcatel-Lucent Enterprise, ALE, lanserar nu den helt nya S-serien som består av tre modeller för mer eller mindre fast företagskommunikation. Modellerna 8058s, 8068s och 8078s har alla inbyggd ljussensor och färgskärm som ska göra det enklare att avläsa i alla möjliga miljöer. HD-audio ljud är standard liksom 3.5 mm. headsetuttag och två usb-portar. De två senare modellerna har även bluetooth funktion modell BLE.

Det som skiljer de tre modellerna åt är i grova drag storleken på displayen där modell 8058s kommer med 3.5 tums skärm och den största på 5 tum till modell 8078s. Modell 8068s lanseras som en telefon för kontorschefer och har enkla funktioner för gruppsamtal samt bluetooth headset med 10 meters räckvidd

Utöver ovanstående modeller lanseras även 8028s som är en enklare variant med svartvit display.

ALE passar även på att lansera en serie trådlösa Dect-telefoner varav 8262 Ex Dect är en ruggad enhet som riktar sig till tillverkningsindustrin och andra verksamheter som kräver tålighet. Precis som namnet antyder är modellen certifierad för att vara explosionssäker.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

FMI väljer iipax one

Ida Infront, dotterbolag till Addnode Group, har fått uppdraget att leverera dokument- och ärendehanteringssystem till Fastighetsmäklarinspektionen, FMI

Digital hjälp till 1000

Projektet Kickstart digitalisering har fått mer pengar från Tillväxtverket. Nu ska svenska företag få hjälp med sin digitala övergång för att ligga före sina utländska konkurrenter.

  • Annons 4

5G tidigare än beräknat

Rapporter om att stora telekombolag landsätter storskaliga 5G-projekt duggar allt tätare över hela världen. Branschanalytiker spår nu hur 5G utvecklingen ser ut en bit in i framtiden.

Förstärker 5G-signaler

Trots att 5G ännu inte lanserats på de breda kommersiella kanalerna sker tekniska förbättringar för att vässa signalerna.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här