nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

PB-821

Ny snabb powerbank från Deltaco

Deltaco lanserar PB-821, en snabbladdande powerbank med usb-c.

  • Artikel annons 1

Batterikraft är hårdvaluta idag. Många telefoner måste laddas åtminstone en gång om dagen, och i vissa yrkesgrupper på språng oftare än så. Då är en powerbank nästan ett måste.
Deltacos nya powerbank har ett ar ett Lithium-Ion batteri på 10 000 mAh som laddar din smartphone upp till fyra gånger på en uppladdning. Tack vare usb-c- och usb typ A-portarna passar powerbanken de flesta mobila enheter.
PB-821 stödjer även Quick Charge-enheter, vilket gör att att batteriet laddas från 0 till 80 procent på cirka 35 minuter på de enheter som stödjer tekniken.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här