nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Ny vd för Apsis

Emma Svalin har blivit utsedd till ny vd för Apsis och efterträder därmed grundaren Anders Frankel.

Emma Svalin. Foto: Apsis
  • Artikel annons 1

Emma Svalin kommer närmast från Comhem där hon arbetat i flera olika roller sedan 2004, senast som operativ chef. Hon tillträder tjänsten som vd för Apsis från och med omgående och ersätter därmed Anders Frankel, grundare av Apsis.

– Teknikskiftet från traditionell till datadriven digital marknadsföring går mycket snabbt. Apsis är redan väl positionerade inom Marketing Automation och har en produktutveckling i världsklass. Det borgar för att vi kommer att fortsätta leverera den smartaste plattformen för våra kunder så att de i sin tur kan skapa exceptionella kundupplevelser, säger Emma Svalin i ett uttalande.

Enligt Henning Hansen, styrelseordförande i Apsis, har tidigare vd och grundaren Anders Frankel skapat goda förutsättningar för framtiden genom att bland annat satsa på utveckling inom artificiell intelligens och datadrivna plattformar för marknadsföring och försäljning.

Apsis stödjer företag och organisationer genom att effektivisera arbetsflöden med datadriven marknadsföring. Apsis grundades 2001 och har cirka 280 anställda samt över 6 000 kunder i 50 länder.

Taggar:,

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

”Datacenter-branschen kommer explodera”

Sverige är hett i datacenter-världen – och det spiller över på andra branscher.
Inte minst byggindustrin som ser gyllene lägen här i landet.
– Vi ser Sverige som en jättelovande marknad, här är perfekta förhållanden för datacenters, säger Thomas O’Connor på Collen.

Här är Intels nya 5g-modem

Ett nytt chip som tar mobiler och andra prylar in i 5g-eran.
Intel har nu visat upp XMM 8160 5G modemet, som de förväntar ska stödja upp till 6 gbps.

Telias digitala mormor ska bekämpa näthatare

En schysst bot som ska agera motpol till elakheterna på internet. I samband med World Kindness Day lanserar Telia vad de kallar för världens snällaste chatbot.
– Det är viktigt att ta ansvar och en tydlig ställning, säger Anders Tillander på operatören.