nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Nya användarbeteenden sporrar nät-satsning

Numera vill semesterfirare surfa allt mer, och från allt fler enheter. Det tvingar Thomas Cook att bygga ut wifi-nätet på nio hotell för att möta efterfrågan.

  • Artikel annons 1

De senaste åren har en stor förändring skett i hotellgästers efterfrågan av trådlös uppkoppling. Därför byter nu den internationella researrangören Thomas Cook ut sin wifi-utrustning på nio hotell, totalt rör det sig om 900 nya acesspunkter. Leverantör av utrustningen är Ruckus.

– Idag är oavbruten och snabb uppkoppling mot internet något som våra gäster prioriterar. Dessa prioriteringsändringar är för stora för att nonchaleras, säger Marco Schenk, it manager på Thomas Cook i ett pressmeddelande.

Utöver installationerna kommer Ruckus leverera utrustning till alla Thomas Cooks nordiska kontor som också kommer att få helt nya wifi-system.

Taggar:,

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Ny trend ger bättre koll på kunden

Det går att effektivisera sin företagstelefoni med en kontaktcenterlösning. Telekom idag kikar lite närmare på trenden som nått nyblivna telefonimästaren Sandvikens kommun och norska Elkjøp, där svenska Elgiganten ingår.

Telias köp ska pressa Telenor

Ett förvärv som ska stärka Telias närvaro i Norge.
Telekomjätten gjorde i somras upp med TDC om att köpa deras norska verksamhet.
Ett köp som ger stora möjligheter på marknaden.