nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Nya gsm-r telefoner från Malux

Malux annonserar att de tagit fram ett sortiment med tre nya telefoner varav en i beta-version.

OPH-810R
OPH-810R
  • Artikel annons 1

I den ny serien ingår OPH-810R och OPS-810R varav den senare är för växling. De två telefonerna är anpassade till Malux Train Talk-system och uppfyller kraven för Eirene och har Tüv-certifikat. Vidare är de ip65-kapslade, stöt- och vibrationståliga, utrustade med ptt-knapp för gruppsamtal, dual & dash sidetalking, dubbla bullerdämpade mikrofoner och har ensamarbetslarm som tillval.

Den tredje nyheten från Malux är GPH-650R smartphone som lanseras i beta-version för anpassning och utvärdering mot specifika kundönskemål. Precis som de två ovan nämnda har den funktioner för Eirene och flera andra gemensamma funktioner men saknar kapsling och har istället en 2 mp-kamera och minneskortplats.

Samtliga finns i lager från och med i dag.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här